Trädgårdsinriktad företagsutställning

I samband med Hantverksmässan på Norrviken, arrangeras i år en trädgårdsinriktad företagsutställning. Mässan lockar mellan 15.000 – 20.000 besökare under tre dagar varje år! Detta är en exklusiv utställning som erbjuder ett begränsat antal platser. Här kan både produkter och tjänster ställas ut.

Utställningen öppnar upp fantastiska möjligheter för ditt företag både i form av marknadsföring, att träffa nya potentiella kunder och vårda dina befintliga kunder! Det är ett optimalt och unikt tillfälle för ditt företag att synas, inte minst för dig som är verksam på Bjärehalvön och i nordvästra Skåne.

Utställningen kommer att hållas i den vackra Barockträdgården som är belägen på framsidan av Villa Abelin.

 

Datum: 27-29 juli 2018
Plats: Norrvikens Trädgårdar i Båstad

För mer information: Trädgårdens Hantverk Inbjudan

För prisuppgift: Trädgårdens Hantverk Prisuppgift