Utställningar 2020: Välkomna Renässansen & Tema Svenska Högtider

Inför den 31:a upplagan av Hantverksmässan i Båstad kommer vi erbjuda en fullspäckad helg med händelser och aktiviteter för hela familjen. Bland annat så erbjuder vi er som utställare att deltaga i någon utav våra två utställningar – kostnadsfritt! Observera att det är begränsat med antal platser och att föranmälan krävs!

 

UTSTÄLLNING – VÄLKOMNA RENÄSSANSEN
Under 2020 hyllar Norrvikens Trädgårdar Renässansträdgården och det vill vi fira under Hantverksmässan! Denna utställning riktar sig främst till alla er keramiker. I ett separat tält får ni möjligheten att duka upp till bords med temat Renässansen. Deltagande får varsitt bord om 180 x 80 cm. Det ska vara minst 4 uppsättningar och bestå av det du själv tillverkat. Huvudfokus ska ligga på servisen. En jury utser bästa dukningen där vinnaren erhåller en gratis plats (max 3 meter) vid nästa års mässa. Publiken får rösta på sin favorit som premieras med diplom och hedersomnämnande. Observera att föranmälan krävs då det är begränsat med antal platser. Anmälan görs i anmälningsblanketten.

 

 

UTSTÄLLNING – TEMA SVENSKA HÖGTIDER
På en monterliknande yta i ett separat tält skapar du din egen tolkning av ”Svenska Högtider”. Välj de produkter du vill lyfta fram och använd utrymmet för att ge besökarna köplust inför jul, påsk, midsommar, födelsedagskalaset och bröllopet. Du bör i huvudsak använda dig av produkter du själv tillverkat men kan även använda dig av gammalt och nytt för att skapa känsla. Publiken röstar på sin favorit där vinnaren erhåller en gratis plats (max 3 meter) vid nästa års mässa. Anmälan görs i anmälningsblanketten.