Covid-19

Runt om oss härjar det ogripbara och vi försöker alla hänga med och hålla oss uppdaterade, så även vi. Vi följer noga de rekommendationer som utlyses av Folkhälsomyndigheten kring Covid-19 samt vidtar de försiktighetsåtgärder som krävs och tar ansvar för de delar vi kan påverka och gläder oss åt det faktum att vi på Norrvikens trädgårdar fortfarande kan erbjuda våra besökare något alldeles underbart. Parken och restaurangen är öppen för dig som har möjlighet att ta sig hit och vi som jobbar kommer göra allt för att du som gäst ska ha en trygg vistelse hos oss.

Vi håller alla våra utställare, leverantörer, personal och besökare uppdaterade kring utvecklingen och jobbar utifrån att sommarens Hantverksmässa fortfarande kommer att genomföras.

Har du som utställare ytterligare frågor kring sommarens evenemang, fakturor eller avbokningsregler vänligen kontakta oss på info@hantverksmassan.se eller via 0431-30 21 06.