Romantik på Norrviken – Smyckesutställning

Under 2018 går Norrviken i romantikens tecken och det vill vi lyfta fram även under Hantverksmässan tillsammans med er smyckesutställare. Det är endast kreativiteten som sätter gränser och materialet kan vara allt från silver, guld och smide till läder och glas.

  • På en yta om 50×50 cm skapar du din egen tolkning av Romantik på Norrviken. Ditt konstnärliga bidrag ska självklart ges huvudfokus men det går även bra att använda gammal och ny rekvisita för att skapa känsla.
  • Endast ett bidrag per utställare.
  • Du namnger ditt bidrag och skriver en kort presentation på ett par rader. Vi skriver ut alla presentationer och placerar dem vid din plats i tematältet.
  • Utställare som är med i utställningen får en enskild annons med kort intervju i mässtidningen.
  • Intervju på scen under mässans dagar.
  • En jury utser det bästa TEMA-bidraget och publiken röstar på sin favorit. Juryns vinnare erhåller en gratis utställningsplats (max 3 meter) vid nästa års mässa. Publikens favorit premieras med diplom och hedersomnämnande.
  • Bland publikrösterna lottar vi ut en exklusiv övernattning i Villa Abelin.

Är du smyckesutställare och vill delta i smyckesutställningen, vänligen kontakta oss!

 

OBS! Detta är endast till för godkända utställare under Hantverksmässan